Varekurv

0 varer
DKK 0,00

Uddannelse

Jeg har grundet Corona, efter 33 år valgt, at lukke Silkeborg kosmetolog skole.

For os har 2020 budt på store udfordringer grundet Corona.

Perioder med helt lukket skole, som har medført, at jeg i september valgte ikke, at starte nyt elevhold op, så vores daværende elever kunne indhente det forsømte og afvikle eksamen til tiden.

Da vi dagligt er mange på skolen, har det særligt givet daglige udfordringer, at overholde regeringens restriktioner.

Beslutningen om, at lukke skolen er alene taget ud fra tanken om endnu et år med puslespil, restriktioner og store udfordringer som overskygger det vi egentligt er der for, det vi elsker og brænder for, at undervise alle lærelystne elever og betjene alle vore skønne kunder.

Vi optager derfor desværre ikke flere elever på skolen og lukker skolen permanent så snart det sidste hold har færdiggjort sin uddannelse.