Varekurv

0 varer
DKK 0,00

Silkeborg kosmetolog skole har eksisteret siden 1988.

Skolen er en moderne skole med en mangeårig og stor erfaring i at uddanne kosmetologer, fodplejere og negleteknikere.

Alt undervisning foregår i vores egne lyse og venlige lokaler, i en gammel herskabsvilla med masser af stemning og miljø, beliggende i forlængelse af gågaden i Silkeborg centrum.

På marts holdet optager vi max 12 elever.

På september (Intensiv) hold optager vi max 8 elever.

Det begrænsede antal skyldes at vi gerne vil give den enkelte elev  så stort udbytte af undervisningen som muligt, og vi kan tage højde for den enkelte elev`s behov.

Vi udvikler og forbedrer løbende undervisningen, så vores elever får en uddannelse, der tager udgangspunkt i den nyeste viden og teknik indenfor branchen.

Skolens lærerkollegie består af en række kompetente speciallærere, der i kraft af erfaring og faglig kompetence  er din garanti for, at du får en god, solid og professionel uddannelse.

Skønhedsklinik/ Fodplejer/ Negletekniker og butik.

Ud over skoledelen driver vi også professionel skønhedsklinik, hvor uddannet personale laver behandlinger i løbet af dagen, og hvor kunder kan købe produkter, smykker og accesories.