Varekurv

0 varer
DKK 0,00

Om uddannelsen

Bliv kosmetolog, fodplejer og negletekniker.

Når du vælger Silkeborg kosmetolog skole som uddannelses sted, garanterer vi for en professionel uddannelse med et højt fagligt niveau og en solid træning såvel praktisk som teoretisk, i et fleksibelt og trygt miljø. 

Du vil efter bestået eksamen modtage et internationalt eksamensbevis, der kan benyttes overalt i verden, og som dokumenterer at du er lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og negletekniker

  

 

  

På vores skole, skal du ikke ud og søge praktik plads, eller lave selvstudie over nettet. Alt undervisning, både praktik og teori får du på skolen, af dygtige speciallærere i de enkelte fag.

Undervisningen er tilrettelagt, så der igennem hele forløbet dagligt er en vekselvirkning mellem teori og praktik. Det betyder at du efter at have gennemgået et emne teoretisk, skal igang med at bruge din nye viden praktisk.

Der vil altid være en professionel underviser tilstede under udførelse af alle behandlinger, som vil vejlede og hjælpe dig igennem hele behandlingsforløbet.

 

Alle elever laver de samme behandlinger på samme tid, så man altid bevarer skole/undervisnings situationen, også når man er så langt i forløbet, at man tager modeller/ kunder ind udefra til behandlinger. 

Du bliver oplært i hudplejeproduktet Nimue, fodpleje produktet Gehwol og i make up produktet jane Iredale. Du vil her blive sat grundigt ind i serierne, og deres indhold. Bla besøger vi leverandørerne, som også lægger stor vægt på at undervise og oplære vores elever i produktkendskab, indhold og anvendelse.  

  
 
  

Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet: Det er ikke et spørgsmål om hvor mange behandlinger du kan nå, at lave på et år! Men hvor gode behandlinger du kan nå at lære og lave på et år!!! 

Du vil afsluttende i uddannelsesforløbet blive eksamineret såvel skriftligt som mundtligt af praktiserende læge, så du herefter kan kalde dig lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Ydermere skal du slutteligt op til praktisk eksamen hvor en professionel kosmetolog udefra eksaminerer dig. 

 

  

Vi er meget stolte af vores skole, og kan med stor glæde oplyse om, at vi aldrig, i de over 25 år vi har eksisteret oplevet, at nogle elever har forladt skolen i utide pga. utilfredshed med skolen, undervisningen eller andet. 

  
Har du lyst til, at blive en del af vores team, skal du være hjerteligt velkommen, som ny elev på vores skole. Med venlig hilsen Carina.