Varekurv

0 varer
DKK 0,00

Uddannelses start

Vi starter nyt hold 2 gange årligt:

Marts: Pris kr. 12.000,- (næste gang marts 2019)

Bliv læge eksamineret Kosmetolog og fodplejer.

Skoledage mandag og tirsdag 9.00 til 18.00 og torsdag 9.00 til 15.00.

(Vælger du denne opsætning, er der mulighed for tilkøb af negletekniker uddannelsen imod en ekstra betaling på kr. 10.000,-) Disse timer ligger torsdag fra 15.00 til 18.00.

September: Intensivt forløb pris kr. 62.000,-(næste gang d. 5/9-18)

Bliv lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og her er også negletekniker uddannelsen med i forløbet.

Skoledage onsdag, torsdag og fredag 9.00 til 15.00.

Uddannelses varighed uanset om du vælger marts eller september forløbet er 1 årig.

Alt er inklusiv, d.v.s. der kommer ingen ingen overraskende  ekstraudgifter.

Vælger du Marts forløb:

Så skal du inden optagelse udfylde et ansøgnings skema og vil inden skolestart blive indkaldt til samtale.

Da vi max optager 12 elever på dette hold, vil der blive udvælgelse blandt ansøgerne.

Økonomisk overkommeligt, så alle kan være med.

Du får ikke negletekniker uddannelsen med, denne kan tilkøbes.

Du går i skole 3 lange dage om ugen, så der er derfor mulighed for mere træning i klinik drift og behandlinger.

(Ialt 9 timer mere end september holdet, i disse timer vil du lave behandlinger på klinikken, hvor der selvfølgelig altid er en uddannet underviser tilstede).

Vælger du September forløb:

Så kan du sålænge der er ledige pladser, tilmelde dig med det samme og være sikker på en plads.

Da vi max optager 8 elever på dette hold, er det først til mølle.

Negletekniker uddannelsen er med i forløbet når du vælger hele pakken.

Du kan på september holdet frit vælge om du kun vil uddanne dig til kosmetolog eller vælge kosmetolog og fodplejer eller vælge kosmetolog og fodplejer og negletekniker. (Se individuelle priser under uddannelsespris).

FOR BEGGE HOLD GÆLDER:

De dage du ikke går i skole, har du mulighed for, at have et job et andet sted, sideløbende med at du tager uddannelsen hos os.

Mange af vores piger søger job udenfor huset, allerede inden de er udlært. Man kan starte op med elevløn, og har derfor ofte allerede et fast job, når man er færdig uddannet.