Uddannelse til kosmetolog

På Silkeborg Kosmetologskole tilbyder vi en grundig og specialiseret uddannelse til kosmetolog for dig, der ønsker at forfølge din karriere inden for skønhedsindustrien.

Vores kosmetolog uddannelse er designet til at give dig de nødvendige færdigheder og viden, så du kan blive en succesfuld kosmetolog med en stærk faglig baggrund.

Uddannelsens indhold

 • Anatomi
 • Mikrobiologi
 • Dermatologi
 • Fodpleje
 • Manicure
 • Makeup
 • Shellac inkl. diplom
 • Hårfjerning Lycon inkl. diplom
 • Farve & retning af vipper & bryn
 • Lash lift
 • Brow lift
 • Kost & ernæring

Stines ord om skolen

Skolen har eksisteret i 33 år, så den gemmer på meget erfaring gennem årene. Jeg har stor respekt for skolens historie og Carina der har drevet skolen i de år.  Jeg selv har 20 års erfaring som kosmetolog og 16 år med egen klinik. Jeg har klinik i Herning og Silkeborg, vi har på klinikkerne fokus på hudsygdomme og generel hudpleje, med en holistisk tilgang til kunden og eventuelle udfordringer. Jeg har erfaring med undervisning fra tidligere, da jeg har undervist på skolen, og gennem årene videreuddannet mit personale. Læs mere om skolen her…

Kosmetolog uddannelsen

I vil få kendskab til relevante serier, hvor udvalgte leverandører underviser i deres produktserier.

Igennem alle mine år med klinik, har jeg haft mange elever fra Midtjylland og Silkeborg kosmetologskole.

Min erfaring er, at eleverne fra skolen er meget eftertragtede og hurtigt kommer i arbejde eller starter på klinikker under deres kosmetolog uddannelse.

Kosmetologskolen Silkeborg og Herning

Holdstart

Uddannelsen vil have en varighed af 12 måneder, og uddannelsen vil være på 24 timer ugentligt fordelt på 3 dage.
Du vil blive uddannet på klinikken, Stines Hudpleje, og arbejde tæt med uddannede kosmetologer og drage viden fra dem og have en følelse af hvordan det er på klinikkerne.

Du bliver en lægeeksamineret kosmetolog med en uddannelse til kosmetolog. Denne uddannelse er skræddersyet til at give dig en så bred og tidssvarende uddannelse som muligt, udstyrer dig med de nødvendige færdigheder og viden for at trives i skønhedsbranchen.

Ydermere får du diplom på en række specialkurser, herunder: Lycon hårfjerningskursus, Shellac kursus og Beauty Angel kursus, som yderligere vil styrke dine kvalifikationer og gøre dig endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Pris

Prisen er 59.000,- (ved kontant betaling -10%)
Der er mulighed for afdragsordning over 12 mdr.

Tilmeldingsgebyr 10.000,-

Der vil ikke komme yderligere udgifter, alt er inklusiv!
Du får penselsæt til makeup og pincet.

Kom forbi skolen og oplev den selv

Du er altid velkommen til at ringe og booke en aftale, hvis du ønsker at se skolen og høre mere om vores uddannelse til kosmetolog. Vi står klar til at vise dig rundt og besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt

Bliv kosmetolog og en del af Midtjyllands bedste kosmetolog team – vi har elever fra hele Jylland, herunder bl.a. Herning, Silkeborg, Aarhus, Holstebro, Viborg, Ringkøbing mm.. Kontakt os i dag og hør mere pr. tlf. 96666636

Hej, er der noget, vi kan hjælpe med?

Kontakt os for en uforpligtende snak!